perjantai 25. toukokuuta 2012

Vogue-trends.com - Louis Vuittonit halvalla *köh*

Facebookissa on viimeaikoina mainostanut Vogue-trends.com. Harvoin tapaa näin näkyvästi toimivaa mutta niin epäilyttävää verkkokauppaa.
Hälytyskellon pitäisi kilahtaa heti kun Louis Vuittonin laukut ovat "ennen 1300$ ja nyt 400$". Louis pyörisi haudassaan jos hänen firmansa alkaisi dumpata tavaraa tuolla lailla.

Louis Vuitton suojelee brändiään hyvin tarkasti. Vuittonin tuotteet myydään ainoastaan omista myymälöistä tai todella huipputavaratalojen Shop in Shop-osastoilta. Jos ei laukku ole esillä hengästyttävän upeassa liikkeessä pää- tai suurkaupungin kalleimmalla ostoskadulla, se on kopio. Verkossa Vuittonia myy ainoastaan heidän oma webshopinsa.

Eipä tarvitse muuta kuin lukaista vähän vogue-trendsin FAQ-sivua. Jos kirjoitusvirheiltä saa selvää niin pelkkä kömpelö kielenkäyttö kertoo mistä on kysymys.
Ja vogue-trendsin domainin muuten omistaa Protected Domain Services.   

Alla näyte FAQ:n luottamusta herättävästä vakuuttelusta:
Q: Wonder if the items are authentic or replicas?
A: All items are anthentic on our website, we can make a promise. The purchase Invoice and origianl package is best envience, only authentic items agent can offer them to customers.

Montako kirjoitusvirhettä sinä löysit? Kolme pitäisi olla helppo löytää jokaisen. Köpönen kielioppi on oma lukunsa.

Tavara ei ole aitoa (tai kuten FAQ:ssa sanotaan: anthentic & origianl). Mutta miksi maksaisit 300-600 dollaria halvasta väärennöksestä kun piraatteja saa paljon halvemmallakin? Ehkäpä siitä huvista, että saisit luovutettua luottokortti- ja henkilötietosi huijareille? Sehän vasta jännää onkin. Ja jännitys kestää jopa kauemmin kuin se mahdollinen kahdenkymmenen euron arvoinen kopiolaukku jonka olet mahdollisesti saanut sieltä.

Jos ei sitten todellakaan ole varaa aitoon "luiskaan" mutta sen näköinen on pakko saada niin kannattaa ostaa laukku jostain basaarista ettei tule vielä kunnolla itse jymäytetyksi. Vaikka tavallaanhan siinä hieman hullunkurisesti tulee samalla kertaa monikin ihminen kusetetuksi, niinkuin piraattilaukkujen perimmäinen idea toki onkin. 

Ja näitä Louis Vuitton Outlettejä on muitakin, pikahaulla löytyi vino pino. Osa jopa hullunkurisesti "suomenkielisiä". Sinne vaan luottokortin tiedot ja paluupostissa sikahintainen muovinen kopio. Jos nyt tulee yleensäkään mitään muuta kuin iso luottokorttilasku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti