lauantai 12. toukokuuta 2012

Rimowa-fani

Rimowa-fani
Olen Saksalaisen Rimowa-matkalaukun käyttäjä ja fani ja ylpeä siitä.
Ensimmäinen perheeseemme hankittu Rimowa on kahdeksanvuotias hopeanvärinen Salsa 856.63 eli 83 litrainen polycarbonaattilaukku. Salsa on Rimowan ensimmäistä polycarbonaattisarjaa ja minun laukussani on hyvin vanhan sarjan lukko. Lukko on tuotannossa muuttunut sen jälkeen jo kaksi kertaa. Uskollinen laukkuni on kiertänyt kanssani monet lentomatkat ja toiminut aina moitteettomasti. Mahtava laukku!

Viisi vuotta sitten hankimme alumiinisen, suurimman mahdollisen Topas-sarjan laukun. Mallinumero on 930.77 ja litratilavuus peräti 104 litraa. Ensimmäiselle matkalla lähtiessäni Helsinki-Vantaalla kiiltävän ja virheettömän laukun kanssa minusta tuntui kuin moni tuijottaisi laukkuani: “Tuo kundi ei ole käynyt missään!” Nyt se on jo sopivasti patinoitunut, naarmuinen ja vähän kolhuinen, viimeinkin se alkaa näyttää uskottavalta! Sen kanssa on käyty 3 kertaa Hong Kongissa ja kahdesti Tukholman risteilyllä. Hytissä se on tietysti vähän kömpelö kokonsa vuoksi mutta tuliaiset sopivat mukaan upeasti!

Uusin hankinta on viime vuodelta: alumiininen Topas 932.52 nelipyöräinen kabiinilaukku. Nelipyöräisyys on nykyaikaa ja alumiininen pikkulaukku on yksinkertaisesti fantastinen! Sen kanssa kehtaa kulkea missä vain! Tosin tämä laukku on käynyt vasta kerran Saksassa ja pari kertaa kotimaanmatkoilla. Sen sisällä on samat flex-dividerit eli nylonvöillä säädettävät ja tiukattavat välilevyt kuin muissakin paremmissa Rimowan malleissa, niiden kanssa tavarat pysyvät todella hyvin järjestyksessä.

Haaveissa on neljäs laukku, sellainen hankitaan alkukesästä. Mallikin on jo valmiiksi katsottuna.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti