tiistai 22. toukokuuta 2012

Aino-pyykkiteline

Aino-pyykkiteline
Vaimo oli hankkinut meille kylppäriin uuden pyykkitelineen. Olemme muuttaneet hiljattain uuteen, itse rakentamaamme taloon ja pyykinkuivatussysteemit ovat vielä hieman hakusessa. Olen rakentanut kodinhoitohuoneeseen kattopanelien taakse tukipuut eli valmiudet katosta ripustettavaan ja alaslaskettavaan pyykkitelineeseen jota ei vain vielä ole tilattu. Vaimo kyllästyi ripustelemaan hengaripyykkiä pesuhuoneen naulakoihin ja pyyhekuivaajaan ja tilasi Hobby Hallista Aino Tuuletustelineen.

Tuuletustelineessä on kaksi tankoa joihin on hyvä ripustella kaulus- ja t-paitoja kuivumaan. Hintakaan ei ollut paha: 32,90€ plus toimitusmaksu, yhteensä 40 euroa. Teline oli helppo itse koota eikä edes työkaluja tarvinnut puukkoa lukuun ottamatta. Puukolla sai pahvilaatikon auki.
Telineestä oli ihan riittävän tukeva, siinä on pääosin rautaputkia jotka on kiinnitetty toisiinsa tukevilla muoviosilla. Pyöriä en kiinnittänyt koska teline saattaisi liikkua turhaan kylpyhuoneen lattian kaadoissa.

Kuulemma sitten kun varsinainen kuivatussysteemi on rakennettu kattoon, teline siirtyy takaterassille pyykkien ulkokuivatusta varten ja sitä säilytetään teknisessä tilassa. Se ei paina kovin paljoa joten sitä on helppo siirrellä. Tosin se ei varmasti pysy ulkona pystyssä kohtalaisellakaan tuulella keveytensä vuoksi, ellei sitten alaritilän päälle nosta jotakin painoa.  

Tarkistin juuri linkin mutta Hobby Hall onkin jostain syystä lakannut myymästä kyseistä telinettä. Jos hinku on kova niin ehkäpä joku täällä tietää siitä jotakin: http://www.aino.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti